Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو-نسل فعلی کنسول سونی PS5 در اواخر سال ۲۰۲۰ عرضه شد و از آن زمان تاکنون مورد استقبال بسیاری از کاربران قرار گرفته است. از آنجایی که سهام PS5 از زمان عرضه محدود شده است، سونی در حال کار بر روی بهبود سهام در سراسر جهان است.

به گزارش فرارو، این شرکت حتی پس از عرضه کنسول جدید هم همچنان از آخرین نسل PS4 با بازی‌ها و به‌روزرسانی‌های جدید پشتیبانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سونی حداقل تا چند سال آینده به پشتیبانی از آخرین نسل کنسول خود ادامه می‌دهد و به احتمال زیاد قصد دارد تا پیش از پایان پشتیبانی از PS4، کاربران فعلی و جدید پلی استیشن را در سال‌های آینده روی PS5 نصب کند.

سونی در ارائه اخیر خود، عملکرد PS5 را با کنسول‌های قبلی خود مقایسه کرد و برخی از برنامه‌های آینده را شرح داد. این شرکت قصد دارد از سال ۲۰۲۵ دیگر بازی برای  PS4 ارائه نکند و فقط بر روی PS5، PC و موبایل متمرکز شود. همچنین انتظار دارد که شکاف بین فروش PS4 و PS5 را در سال جاری کاهش دهد و فروش PS5 از PS4 در سال آینده پیشی بگیرد. این شرکت در حال کار بر روی "منابع تامین کننده متعدد برای فعالیت بیشتر در شرایط ناپایدار بازار" و "مذاکرات لجستیکی برای حفظ مسیر‌های تحویل بهینه PS5" است.

سونی همچنین قصد دارد در آینده بازی‌های زنده بیشتری را راه‌اندازی کند. علاوه بر این سرمایه گذاری روی IP‌های جدید را تا سال ۲۰۲۵ افزایش خواهد داد. در کمال تعجب این شرکت در ارائه خود هیچ نامی از PS5 Pro نبرد. گزارش‌ها حاکی از آن است که سونی و AMD کار بر روی نسخه جدیدی از PS5 را آغاز کرده‌اند که ممکن است تا سال ۲۰۲۴ عرضه شود. این شرکت می‌تواند در حین توسعه PS5 Pro به دنبال روش‌های تولید کارآمدتر برای کاهش تأثیر کمبود تراشه و مشکلات زنجیره تامین باشد.

منبع: 91mobiles

منبع: فرارو

کلیدواژه: بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • چه تیم‌هایی در جام جهانی باشگاه‌ها 2025 شرکت می‌کنند؟
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • تاکسی هوایی امارات تا پایان 2025 به راه می افتد
  • سامانه بارشی جدیدی در راه کشور | رگبار بهاری در این استان ها | چه زمانی هوا گرم تر می شود؟
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • گیلان با ۹۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه اکسپو حضور دارد